Amsterdam International Fashion Week

Deze week staat Amsterdam helemaal in het teken van mode. Tot en met zondag 27 juli 2008 is de Amsterdam International Fashion Week (AIFW), met een uitgebreid programma met shows, exposities, lezingen, films en feesten (januari 2013: klik hier). Het officieuze begin van de AIWW vond  donderdag 17 juli plaats in Paradiso in Amsterdam: ‘Off-Schedule’, een internationaal en progressief mode evenement. Zaterdag was de aftrap op de Wallen.

 

Er was een wandeling uitgezet langs de voormalige peeskamertjes, die sinds het begin van dit jaar door ontwerpers worden bevolkt, zoals Bas Kosters en Mada van Gaans. Woensdag gaat het catwalk gedeelte beginnen op het terrein van de Westergasfabriek: ook dit seizoen een van de meest spectaculaire onderdelen van de week, met grote namen en aanstormend talent. Veel ontwerpers tonen hun nieuwste collecties. Daarnaast toont Streetlab in de Westergasfabriek collecties van nog eens 60 ontwerpers. Een primeur: voor het eerst doen de modeacademies mee met hun beste afstudeercollecties.

Lees ook:Amsterdam Fashion Week start vrijdag 8 januari als Fashion Week Nederland
Lees ook:Amsterdam Fashion Week – juli 2015
Lees ook:Amsterdam Fashion Week 2012
Lees ook:Zomereditie Amsterdam Fashion Week – 10 Days Downtown
Lees ook:Amsterdam Fashion Week begint met Fashion Weekend voor publiek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Amsterdam International Fashion Week

  1. Pingback: Modefabriek in de RAI: voor de mode-incrowd | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>