Modefabriek in de RAI: voor de mode-incrowd

Op zondag 27 en maandag 28 juli viert de modefabriek haar 12,5-jarig jubileum in de RAI in Amsterdam (editie januari 2013: klik hier). Het is dé modevakbeurs van de Benelux: een modespektakel voor professionals en insiders. Met up & coming designers, inspirerende smaakmakers en gevestigde luxelabels. Op de parkeerplaats tegenover de ingang van de RAI organiseert de modefabriek een evenement dat voor iedereen gratis toegankelijk is: MF Village, een zomerse ‘fashionbazaar’ met mode, design, muziek, drankjes en hapjes. 

 

Vanwege de feestelijke 25e editie  heeft de modefabriek 25 internationale designtoppers uitgenodigd voor de New Design Area op de vakbeurs. De eerste beursdag wordt afgesloten met een grote party voor de gelukkige incrowd die er toegang toe krijgt, op Strand Zuid aan de achterkant van het RAI complex.

Lees ook:Modefabriek 2011 in de RAI
Lees ook:Modefabriek in RAI Amsterdam
Lees ook:Modefabriek in de RAI
Lees ook:RAI Modefabriek januari 2014
Lees ook:Modefabriek in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>