Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA

IMG_20160410_134546Zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei is de Amsterdamse ArenA voor de elfde keer op rij het domein van Toppers in Concert: Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger (2016: klik hier). Met als motto ‘Crazy Summer Edition’ zetten zij samen met een aantal gasten de voetbaltempel op zijn kop tijdens ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.

Zie ook: Gumball 3000 at the ArenA

De avond-uit-van-het-jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s om even uit de alledaagse sleur te zijn. Als special guests komen Barry Hay, Willeke Alberti, Roxeanne & André Jr, David Bisbal uit Spanje en Clouseau, Danny de Munk en Edsilia Rombly. De dresscode is WHITE ‘with a Colorful Touch of Summer’, die iedere bezoekers naar eigen smaak mag invullen. Buiten de ArenA is een Toppers Fanzone ingericht, een horecaplein met eet- en drinkzaken, merchandise en een groot podium waar iedereen vanaf 14.00 uur terecht kan, om zich voor de show alvast op te warmen. Het stadion gaat om 19.00 uur open; het concert begint om 20.30 uur.

Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2016 in de Amsterdam ArenA: ‘Royal Night of Disco’
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2012 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA

  1. Laura klok

    Lieve Renée, Gerard en Jeroen!

    Gisteravond ben ik samen met m’n zussen naar jullie concert geweest! Net als ieder jaar weer een feest! Alleen was het voor ons een minder feest! Wij zaten op de plaatsen vak k 414 rij 18! Wij hebben de hele avond tegen tegen de verlichting aan heb zitten kijken deze hing precies voor het scherm met de tekst van de liedjes! Nu zou je zeggen maar je hoort het toch de tekst ? Maar helaas heb ik 10 jr geleden een cva gehad waarbij ik afasie heb gekregen waardoor ik liedjes niet meer goed kan horen, dus moet ik het van de tekst hebben! Maar helaas de tekst was niet te lezen vanaf die plaats! Voor de rest vond ik het weer een groot feest!

    Veel liefs Laura klok

      /   Reply  / 
    1. Erik Feenstra Auteur

      Jammer! Ik ben bang dat de Toppers dit op deze plek niet zullen lezen: dit is niet hun eigen website…
      !

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>