Toppers in Concert 2016 in de Amsterdam ArenA: ‘Royal Night of Disco’

IMG_20160410_134546Vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei (Pinksteren) zal het weer helemaal ‘over de top’ gaan in de Amsterdam ArenA, dat voor de twaalfde keer op rij het domein is van Toppers in Concert: Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger. Met als motto ‘Royal Night of Disco‘ zetten zij samen met gasten de voetbaltempel op zijn kop tijdens ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.

De tijden van Sturday Night Fever herleven, met verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en lekkere dansmuziek. Dresscode is ‘glitter, gold with a colourful touch of disco‘. De avond-uit-van-het-jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s om even uit de alledaagse sleur te zijn. Als special guests komen onder andere de Dolly Dots, Glennis Grace, Ad Visser & Penney de Jager en de Engelse popster Rick Astley. Buiten de ArenA is een Toppers Fanzone ingericht: een horecaplein met eet- en drinkzaken, merchandise en een podium waar iedereen vanaf 14.00 uur terecht kan, om zich voor de show alvast op te warmen. Het stadion gaat om 19.00 uur open, hoofdingang E om 18,30 uur en het concert begint om 20.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2012 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>