Toppers in Concert 2012 in de Amsterdam ArenA

Donderdag 17 (Hemelvaartsdag) tot en met zaterdag 19 mei 2012 staan de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA: voor het achtste jaar op rij kan het publiek meezingen en swingen op ‘het gezelligste meezingfeest van het jaar’ (2013: klik hier). Thema dit jaar is ‘The Love Boat Edition’: de Toppers vragen iedereen gekleed te komen in Glitter Marine White & Blue. Paul de Leeuw en Glennis Grace zijn de guest stars. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom hebben vijf zangers uitgekozen die in de Halftimeshow mogen meezingen:

 

Edwin van Tholen, Henk Dissel, John West, Sasja Brouwers en Pascal Redeker. Daarnaast zijn Met deze drie concerten zijn er in 8 edities tijd 25 concerten gegeven in de ArenA, Het stadion gaat om 19.00 uur open (hoofdingang E om 18.30 uur); het concert begint om 21.00 uur. 

Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2009 in de ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>