Gumball 3000 at the ArenA in Amsterdam Zuidoost

IMG_20160410_134546Dinsdag 26 mei doen een reeks internationale sterren met hun bolides de Amsterdam ArenA aan voor Gumball 3000 at the Arena, een ludieke autorally waarbij wereldsterren in zeer luxe auto’s de aardbol rondreizen. Maximillion Cooper organiseerde in 1999 de eerste editie en reed met vijftig vrienden van Londen naar het Italiaanse Rimini, met onderweg overnachtingen in luxe hotels en ‘s avonds illustere feesten.

Zie ook: Toppers in Concert

Doordat er meer en meer sterren aan deelnamen, werd het evenement steeds populairder en inmiddels wordt de rally over de hele wereld gereden. De start was dit keer op 23 mei in Stockholm. Via Oslo en Kopenhagen komen de bolides op 26 mei in Amsterdam aan en wordt er feestgevierd in de ArenA. Daarna vertrekt het gezelschap naar San Francisco en eindigt op 30 mei in Las Vegas. Onder meer David Hazenhoff, Tony Hawk en Deadmau5 komen naar Amsterdam Zuidoost. De Nederlandse maar internationaal ook graag geziene DJ Afrojack geeft een groots optreden. Naast supersterren zijn er veel suopercars te beonderen. Nog nooit waren er in Nederland zoveel dure auto’s op één plek te zien. De deuren gaan om 18 uur open, het voorprogramma start om 19 uur, het hoofdprogramma om 20 uur en de show van Afrojack om 22 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld
Lees ook:Historic Grand Prix Zandvoort
Lees ook:Woonmall Villa ArenA introduceert gratis woonstyling advies ‘Inspiratie Spot’
Lees ook:Overnachten in de Amsterdam ArenA tijdens Klassiekerweekend
Lees ook:Sinterklaasshow in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>