Ruhr Reggae Summer Festival Dortmund

250px-Duitsland-met-deelstatenVrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni vindt in Dortmund het Ruhr Reggae Summer Festival plaats. Eind juli vindt een tweede editie plaats in Mühlheim a.d. Ruhr. Het rivierpark Wischlinfgen in Dortmund, niet echt ver van Nederland vandaan, is een ideale festival-locatie en goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer.

Als het donker wordt, gaat het festijn verder in tot Dancehall-Arena omgetoverde overdekte kunstijsbaan. Overdag is de hal een geschikte plek om te loungen. Daarnaast biedt de Beach Area een variabel podium. In de directe omgeving zijn drie campings: de Festival Camping Area, de Suite Camping en de Caravan Camping. Naast muziek is er nog veel meer vertier, zoals boten huren, minigolf, een zwembad met Solebecken en sauna’s, een markt en culinair genieten. Maar bovenal: muziek. Club-sound, indie, ska en reggae (tijden: klik hier).  Tickets: zie website.

Lees ook:Popfestivals Hemelvaartsweekend
Lees ook:Folkwoods 2012 Eindhoven
Lees ook:SOLAR weekend Roermond
Lees ook:Bospop Weert 2013
Lees ook:Jera on Air Festival in Ysselsteyn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>