Folkwoods 2012 Eindhoven

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus 2012 vindt de 13e editie plaats van het Folkwoods Festival in Eindhoven, in de bosrijke omgeving van het Philips de Jongh wandelpark in het noordwesten van de lichtstad (2014: klik hier). Het belooft prachtig weer te worden, alle bands zijn geboekt en voor sportfanaten is er tv-beeld van de Olympische Spelen en de sluitingsceremonie. Folkwoods biedt circa 45 muziekacts uit binnen- en buitenland in tenten als op het openluchtpodium en niet te hard geluid.

Naast optredens is er een uitgebreid randprogramma met onder meer circusacts, poëzie, yoga, workshops, kinderanimatie, films, een festivalmarkt en het Folkbal. Het festival is rolstoeltoegankelijk, er is voldoende plek om te zitten, een luxe camping, een unieke kindercamping, gratis, drank uit glas en eten van servies en andere luxe. , luxe camping. Het is een intiem festijn met dagelijks circa 1800 bezoekers, volgens de organisatie ‘van liefhebbers, door liefhebbers, voor liefhebbers’. De camping gaat vrijdag om 12.00 uur open en sluit maandag om 12.00 uur. Het programma begint vrijdag om 16.00 uur en duurt tot rond 01.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 01.30 uur en zondag van 09.30 tot 0.30 uur.

Lees ook:Eindhoven Folkwoods Festival
Lees ook:Eindhoven Folkwoods Festival
Lees ook:Parkfest strijkt neer in Philips de Jonghpark in Eindhoven
Lees ook:Parkfest vervangt Folkwoods Eindhoven
Lees ook:Solar Weekend Roermond 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>