Jera on Air Festival in Ysselsteyn

Jera-On-Air-poster-214x300[1]Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2013 vindt in het Limburgse Ysselsteyn, op de grens met Noord-Brabant tussen Deurne en Venray, voor de 21e keer het Jera on Air Festival plaats. Op het festivalterrein staan twee festivaltenten, een chill-area, een stunt-area, een festivalmarkt en een foodcourt. Anders dan voorgaande jaren vindt het muziekfestival dit jaar niet op Hemelvaartsdag plaats. Zaterdagmiddag zijn er signeersessies met enkele van de headliners. Nieuw dit jaar is de Punkrockbar, waar iedereen onder begeleiding van een live-band zijn of haar zangkunsten kan laten horen.

Vrijdag is het festivalterrein vanaf 18.00 uur gedeeltelijk open, zaterdag helemaal, vanaf 12.00 uur. Vanaf de treinstations Deurne en Venray rijden vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend pendelbussen. Campinggasten kunnen vanaf vrijdag 16.00 uur op de camping terecht, tot zondag 12.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Bavaria Open Air Festival Lieshout
Lees ook:ArteGanza in Amersfoort
Lees ook:Krezip in plaats van Depeche Mode op Pinkpop
Lees ook:Pinkpop 2010
Lees ook:Pinkpop Classic 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>