GaiaPark Zoo prominent op Winterland Maastricht

Maastricht is volgens de Consumentenbond de prettigste stad om te winkelen: met een 7,7 laat de Limburgse stad steden als Amsterdam, Rotterdam en Arnhem achter zich. Tot en met zondag 4 januari is het Vrijthof voor de 10de keer omgetoverd in een groot winterlandschap. GaiaPark Kerkrade Zoo wordt de nieuwe naamsponsor van Winterland Maastricht 2008. De ANWB koos GaiaPark uit tot ‘Leukste Dierentuin van Nederland’. De dierentuin is prominent met een stand op Winterland aanwezig, niet in de laatste plaats door bezoekers tegen zeer gunstige tarieven een jaarabonnement op de dierenruin aan te bieden met allerlei extra voordelen.

Winterland biedt de grootste mobiele schaatsbaan van de Benelux (1000 m2), een reuzenrad, een grand carrousel met twee verdiepingen, een roetsjbaan, een kersttreintje, café Winterland (een Oostenrijkse après-skihut), een grote, gedeeltelijk overdekte kerstmarkt met 85 deelnemers, een kerststal en natuurlijk tal van eet -en drinkstandjes, die regio in de Euregio vertegenwoordigen en allerlei streeklekkernijen aanbieden. Vorig jaar opperde het stadsbestuur zeer tegen de zin van de organisatoren dat het allemaal wel wat bescheidener kon: meer kerstmis en minder kermis, maar daar is dus geen sprake van. De Kerstmarkt is alle dagen open van 11.00 tot 22.00 uu (dus ook zondagen, kerstdagen en Nieuwjaarsdag). Openingstijden van Café Winterland en van de schaatsbaan; zie website.

Lees ook:Winterland Maastricht moet kleiner
Lees ook:Winterland Maastricht 2009
Lees ook:Winterland Amsterdam op Rembrandtplein
Lees ook:Winterland Amsterdam verhuist naar Hoofddorp
Lees ook:Zaterdag 28 november – start Magisch Maastricht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “GaiaPark Zoo prominent op Winterland Maastricht

  1. Pingback: Dierentuinen tijdens de Kerstvakantie | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>