Week van de Smaak 2010

Zondag 19 tot en met zondag 26 september 2010 is het op allerlei plekken in het land culinair genieten geblazen tijdens de Week van de Smaak (editie 2013: klik hier). Thema dit jaar is ‘smaakfruit’: al het fruit dat ambachtelijk, natuurzuiver, seizoensgebonden, diervriendelijk en duurzaam is. Het thema besteedt ook aandacht aan het onmisbare werk van bijen en imkers voor de fruitteelt.

Dit jaar is Den Bosch de Hoofdstad van de Smaak 2010: boeren en tuinders rond de stad worden nauw betrokken bij activiteiten. In het hele land vinden activiteiten plaats die staan in het teken van eerlijke producten en pure smaken. Restaurants, winkels, supermarkten, buurthuizen, kookscholen, boerderijen en basisscholen doen eraan mee.

Lees ook:Week van de Smaak – de lekkerste week van het jaar: 1 t/m 9 oktober
Lees ook:Week van de Smaak 2014 – Ede Hoofdstad van de Smaak
Lees ook:Week van de Smaak 2013
Lees ook:Nederlandse Week van de smaak
Lees ook:Week van de Smaak 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>