Cruise Event in de Passenger Terminal Amsterdam: 17 en 18 oktober

KODM_new1-604x387Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt het Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam, dé plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers in spé. Wie twijfelt over een cruise- of zeilvakantie gaat in gesprek met de rederijen en kiest uit bestemmingen wereldwijd. Van een luxe cruise door de Caribbean tot een zeiltocht met vrienden langs de Turkse kust of stedenbezoeken met het gezin in Europa. Vrijwel alle rederijen, ook met afvaarten vanuit Nederland, zijn vertegenwoordigd. Voor iedere bezoeker staat er een goodiebag en glaasje bubbels klaar (bron: persbericht).

Naast informatie over cruisebestemmingen kunnen bezoekers direct een reis boeken bij rederijen en touroperators. Nieuw dit jaar is de ‘Cruise News Lounge’ waar de nieuwste schepen in de spotlights worden gezet. In het cruisetheater kunnen bezoekers presentaties en films van rederijen bijwonen met informatie over cruisetrends, uitleg over wat een cruisevakantie precies inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden kunnen worden bezocht. Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt aan de kassa € 5,00 per persoon in plaats van € 10,-. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis mee.

Gasten kunnen deelnemen aan de Holland America Line Cruise Tour, waarbij zij alles  ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij met een Nederlands tintje, zoals over het allernieuwste schip, ms Koningsdam, welke op dit moment wordt gebouwd in Italië. Amsterdam heeft zich als cruisebestemming op de kaart gezet. Passenger Terminal Amsterdam heeft de titel ‘Port of the Year’ gewonnen bij de Seatrade Cruise Awards 2015. Deze prestigieuze award werd voor de 9e keer uitgereikt. Amsterdam stond op de shortlist samen met de havens Leixoes (Portugal) en San Francisco (Verenigde Staten).

 

Lees ook:Amsterdam opent jacht op plastic soep
Lees ook:Nederland vanaf zomer 2016 thuisbasis drie schepen Holland America Line
Lees ook:Bruggenloop Rotterdam verhuist naar de kerst
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Kickboksgala It’s Showtime 2010 in Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>