Bruggenloop Rotterdam verhuist naar de kerst

De Bruggenloop van Rotterdam is verhuisd van februari naar de kerst (editie 2011: klik hier). ‘Wij gaan voor sfeer, licht en snelheid: wel 15 kilometer lang’, juicht de website. Deze  Bruggenloop is op zondag 19 december 2010: een ‘unieke loopbelevenis over 15 kilometer in de sfeerrijke decembermaand’, meldt de website.

Startpunt is de Cruise Terminal op de Wilhelminakade. Het parcours loopt via Rotterdam-Zuid naar de Van Brienenoordbrug en langs de Nieuwe Maas terug naar de Erasmusbrug. De ontvangst van de deelnemers en de prijsuitreiking is in de Cruise Terminal. Toeschouwers zijn meer dan welkom: ‘ze zijn in grote mate bepalend voor de sfeer, slepen de lopers er met hun aanmoedigingen op moeilijke momenten doorheen en zorgen er met hun enthousiasme voor dat iedere deelnemer kan finishen als een held’, meldt de website. Om 12.30 uur openen de Cruise Terminal, de tasseninname en de fair. Om 15.30 uur valt het startschot; rond 16.15 uur worden de eerste lopers terugverwacht.

Lees ook:Bruggenloop Rotterdam 2011
Lees ook:Zondag 6 maart: City-Pier-City Loop Den Haag
Lees ook:ABN AMRO Marathon Rotterdam 2014
Lees ook:Zondag 10 april: de Marathon van Rotterdam
Lees ook:NN Marathon Rotterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>