Ahoy Rotterdam 100 % Tuning

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2011, in de herfstvakantie, is het grootste tuning event van de Benelux terug in Rotterdam: dan zijn hal 1 tot en met 5 van Ahoy Rotterdam het domein van de 8e editie van 100% Tuning. Het tuning event biedt volgens de aankondiging ‘heel veel exclusieve en ultieme showcars, spectaculaire shows in de action arena en de laatste snufjes op het gebied van in-car entertainment’.

 

De Car Audio & Multimedia Village in Hal 3 biedt entertainment en veel stands met de laatste snufjes op het gebied van car-entertaining. Auto X in Hal 1 biedt de huistuners van bekende automerken en een selectie van de fraaiste lowriders uit Europa. In Hal 4 zijn Driftdemo’s in het klein te beleven. Hal 5 biedt speciale uitvoeringen van de bekende VAG-merken. De Monster Freestyle Arena in Hal 1 biedt spectaculaire Freestyle stunts. De AuroWeek Actiona Aerena staat buiten en biedt driftshows door het Falken Drift team; daarnaast kan het publiek meerijden met Bleekemolens Race Planet. De deuren zijn beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:100 Procent Tuning in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Walhalla voor autofans bij 100% Tuning Ahoy
Lees ook:Gepimpte auto’s bij 100% Tuning
Lees ook:Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk
Lees ook:Laatste dag kerstvakantie – wat is er te doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>