Walhalla voor autofans bij 100% Tuning Ahoy

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2009 vindt in Ahoy Rotterdam de zesde editie plaats van het grootste tuning event in Nederland: 100% Tuning (editie 2011: klik hier). Het belooft ‘een walhalla’ te worden voor autofans, fanatieke installateurs en wedstrijdteams die er van heinde en verre voor naar de havenstad komen. Op ruim 32.000 m2 staan show cars: de meest waanzinnige auto’s uit binnen –en buitenland, car radio en de ‘hottest babes’. In de Action Arena vinden spectaculaire stunts plaats, waarbij het publiek kan instappen in auto’s als  Porsches en Lamborghini’s. In Audio Village zijn de nieuwste snufjes op het gebied van in-car entertainment,  tuning-materialen en andere producten en diensten voor autofanaten.

 

Hoogtepunt worden de EMMA Eurofinales van de grootste automotive media competitie ter wereld. De nummers 1 of 2 uit meer dan dertig landen uit heel Europa komen naar Rotterdam, om in twee tentoonstellingshallen hun auto’s te showen en voor veel show en actie te zorgen. In de Action Arena heeft het publiek zelf de kans om in te stappen en deel te nemen met shows in wagens als een Lamborghini of een Porsche. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur; toegang kost 16 euro.

Lees ook:Gepimpte auto’s bij 100% Tuning
Lees ook:100 Procent Tuning in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Ahoy Rotterdam 100 % Tuning
Lees ook:Racing Expo Leeuwarden
Lees ook:Batman Live in Sportpaleis Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>