Bedrijven Contact Dagen Friesland in Leeuwarden

LeeuwardenOp dinsdag 18 en woensdag 19 maart worden in WTC Expo in Leeuwarden voor de 25e keer de Bedrijven Contactdagen voor Friesland gehouden. Het is dé netwerkbeurs voor Noord-Nederland, die burgemeester Crone van Leeuwarden komt openen. Achter 739 stands presenteren zich de meest uiteenlopende bedrijven uit het midden –en kleinbedrijf uit de noordelijke provincies. Ook de gemeentelijke overheid is goed aanwezig, net als landelijk werkende bedrijven en instanties. Naast het beursgedeelte worden er workshops en seminars georganiseerd.Vorig jaar kwamen er 22.456 bezoekers naar de Contactdagen.

Een bijzondere aankleding, bruine café’s en restaurants creëren een ideale sfeer om op informele wijze contacten te leggen. Bezoekers moeten zich eenmalig op de website aanmelden om toegang tot de site te kunnen krijgen: bijvoorbeeld om gratis toegangskaarten aan te vragen. Aan de kassa kost de entree € 30,=. De beurs is te bezoeken op dinsdag van 11.30 tot 22.00 uur en woensdag van 10.30 tot 22.00 uur.

Lees ook:Bedrijven Contact Dagen Friesland
Lees ook:Caravana 2014 in Leeuwarden
Lees ook:TrendZ in Evemenentenhal Gorinchem
Lees ook:Bloemetje voor lange wachters in Leeuwarden
Lees ook:Dinsdag 22 oktober ideaal nazomerweer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>