Vakbeurs voor installateurs in Jaarbeurs

‘De VSK steekt energie in het klimaat’. Dat is de slagzin van de VSK, de Vakbeurs voor de Installatiebranche. De beurs voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing staat van maandag 11 tot en met vrijdag 15 februari  in de Jaarbeurs in Utrecht. Met 60 duizend bezoekers en 500 exposanten is het de grootste beurs op dit gebied in de Benelux. Zaterdag en zondag volgt de publieksbeurs ‘Baden in Holland’ (klik hier voor de website van de badenbeurs).  

Naast de beurs vinden activiteiten plaats, speciaal gericht op de kenners. Er staat een Kennisplein ‘Duurzame energieoplossingen’, een paviljoen met demonstraties en vakwedstrijden, een Ontwerpfabriek, waar (interieur)architecten en sanitairspecialisten nieuwe badkamers schetsen, een badkamerproject met 32 ingerichte badkamers en een expositie van ontwerpen van studenten uit Aken voor vernieuwende toiletpotten.

De VSK Award 2008 wordt uitgereikt: 68 bedrijven hebben producten voor jurering aangeboden. Hieruit kwamen 18 nominaties tevoorschijn. De Awards worden in zes categorieën uitgereikt op de VSK Relatie Dinner Show op de eerste beursdag. De fine fleur van de installatiebranche en de bouw ontmoet elkaar die dag in het Beatrixgebouw. De beurs is open op alle dagen van 9.30 tot 18.00 uur; de toegang is gratis.  

Lees ook:Baden in de Jaarbeurs
Lees ook:HEMA opnieuw beloond als beste nieuwkomer UK
Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Koe-Expo IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vakbeurs voor installateurs in Jaarbeurs

  1. Pingback: Meest gelezen berichten in februari 2008 | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>