Meest gelezen berichten in februari 2008

IMG_20161012_134940Eropuit.blog werd op 1 februari 2008 gelanceerd en is nu precies één maand online: een blog over alles wat gaande is in Nederland: evenementen, beurzen, feesten, sportgebeurtenissen (die andere blogs niet al coveren) en herinneringen. Welke berichten ‘sloegen aan’? Welke niet? Bij blog.nl draait ‘achter de schermen’ een ingenieus statistiekensysteem, waar de vijf meest gelezen berichten van februari uitrolden:  

5. Naakten van Freud in Den Haag


In het Gemeentemuseum in Den Haag is tot en met 8 juni de overzichtstentoonstelling te zien van de Britse schilder Lucian Freud, kleinzoon van de beroemde psychiater Freud. Zijn indringende en niets verhullende naaktportretten zijn wereldberoemd. Zijn werken zijn zelden in één grote expositie te zien: het bericht trok dan ook in binnen –en buitenland veel aandacht.  

4. Vakbeurs voor Installateurs in de Jaarbeurs

Begin februari was de Utrechtse Jaarbeurs het domein van de VSK, de vakbeurs voor de Installatiebranche. Het is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verwarming, sanitair en klimaatbeheersing. Er was opvallend veel belangstelling voor het artikel over deze vakbeurs.  

3. Veiling boedel Land van Ooit

Het kinderpretpark Land van Ooit is failliet en de inboedel werd op 8 februari geveild. Eén ding mag niet zomaar verdwijnen: het herdenkingsbosje, waar ouders bomen plantten als herdenking aan hun gestorven kinderen. Of het vanwege de veiling was, of nostalgie, of het herdenkingsbosje: dat is niet uit de statistieken af te leiden, maar het aantal lezers was groot.  

 

Van 27 februari tot en met 2 maart vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de woonbeurs ‘Woon Idee’ plaats met de nieuwste trends en ontwerpen, bekende merken en vakkundig advies. Beurzen en literatuur over wonen en woontrends zijn IN. Veel mensen bekeken het bericht, dat na een technisch foutje uiteindelijk ‘in tweevoud’ was te lezen.
 

1. Crematie Benny Neyman

Zanger Benny Neyman werd op 13 februari gecremeerd in crematorium ‘Amersfoort’ in Leusden. Hij overleed op 7 februari op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ernstig uitgezaaide kanker. Dit tragische bericht genereerde de meeste lezers: een bewijs ervoor dat hij een populaire zanger was, die velen betreuren.

 

Lees ook:Crematie Benny Neyman
Lees ook:Afscheid van Benny Neyman
Lees ook:Zanger Benny Neyman overleden
Lees ook:Meest gelezen in maart 2008
Lees ook:Veiling boedel Land van Ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>