Vakantiebeurs Midden-Brabant

Zondag 6 januari 2013 organiseert Disma Reizen en Beins Travel voor de 12e keer de Vakantiebeurs Midden-Brabant: van 10.00 tot 17.00 uur in het Willem II-stadion in Tilburg. De toegang kost 3,50 euro. Alle touroperators op de beurs presenteren hun actuele vakantieaanbod voor het nieuwe vakantieseizoen.

Bezoekers krijgen de nieuwste reisgidsen, kunnen in twee zalen presentaties bekijken en alvast met het hele gezin in de vakantiestemming komen. Daarnaast zijn er aantrekkelijke acties en worden vakanties, reischeques en andere items geveild. De opbrengst van de veiling komen ten goede van Make a Difference Day op zaterdag 16 maart: dan krijgen vijftig kinderen met een van de ouders een onvergetelijke dag in de Efteling aangeboden.

Lees ook:Trammelant over de herfstvakantie
Lees ook:Veiling boedel Land van Ooit
Lees ook:Woensdag 13 januari begint de Vakantiebeurs 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Herfstvakantie in het Van Gogh Museum: Familiedagen
Lees ook:Jaarbeurs: Zapp Sinterklaasfeest 2017

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantiebeurs Midden-Brabant

  1. Alexandera Kers

    Ik ben hier ook geweest, heerlijke ideeën opgedaan over vakantie in eigen land. Heb meteen een weekend weg geboekt in Zevenbergen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>