Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

IMG_20160511_191632Zaterdag 5 en zondag 6 januari biedt de Beurs van Berlage plaats aan de Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen (2016: klik hier). Woensdag 9 januari begint de grote broer in de Jaarbeurs (de jaarlijkse Vakantiebeurs), maar deze nieuwe beurs  richt zich op publiek dat niet op massatoerisme zit te wachten. Kwaliteit en een scherpe identiteit van  reisproducten zijn trefwoorden voor deze nieuwe beurs: niet de prijs is bepalend voor de keuze bij de samenstelling van de beurs, maar de onverwisselbaarheid van de soort reizen.

De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich oriënteert op nieuwe bestemmingen en goede informatie zoekt voor bijzonder reizen en landen. Op de beursvloer staan grote bekende aanbieders, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die pareltjes aanbieden als Poolreizen tot kloosterwandelingen. Op een centraal podium is een programma met auteurs en musici en in mediazalen op de eerste verdieping zijn half uur durende dia- en filmpresentaties. De beurs is zaterdag te bezoeken van 11.00 tot 21.30 uur, zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen in Beurs van Berlage Amsterdam
Lees ook:Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Amsterdam : Nederlanders boeken massaal verre streken
Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht: praktische tips
Lees ook:Vakantiebeurs 2014 in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>