Vakantiebeurs 2014 in de Jaarbeurs

Woensdag 15 tot en met zondag 19 januari is de complete Jaarbeurs in Utrecht het domein van de 44e editie van de Vakantiebeurs (2015: klik hier): de beurs waar de vakantie alvast begint met een dagje vakantievoorpret. Alle hallen van de Jaarbeurs bieden plaats aan het grootste toeristische publieksevenement ter wereld, met meer dan 1.400 exposanten. De beurs is opgedeeld in zes spannende themawerelden: Buiten (kamperen en campings), Ontdek (avontuur en verre reizen), Samen (familie en kinderen), Vaar (cruises en zeilvakanties), Zien (Stedentrips) en Actief (wandelen en fietsen).

Op meerdere podia is de hele dag door wat te doen: Afrika-terras, Ontdek-podium, Fotografiepaviljoen, Samen-podium en Vakantiebeurspodium. Naast reisorganisaties en touroperators zijn er ieder jaar ook veel verkeersbureaus van vakantielanden, ambassades, consulaten, airports, vertegenwoordigers van accommodaties, steden en regio. Daarnaast is er van alles te koop op vakantiegebied, vaak met forse kortingen. Gastland dit jaar is Duitsland, dat in 2012 voor de zesde keer op rij de populairste vakantiebestemming van Nederlanders was. De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’). Tickets: zie website. De beurs wordt dinsdag 14  en woensdag 15 januari voorafgegaan door de Vakantiebeurs Vakdag, waar de hele branche samenkomt.

Zie ook: Amsterdamse Hotelnacht, thema: ‘Vakantie in eigen stad’

Lees ook:Vakantie-voorpret op Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht: woensdag 11 t/m zondag 15 januari
Lees ook:Woensdag 13 januari begint de Vakantiebeurs 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2015 in Utrechtse Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>