Vakantiebeurs 2010 in de Jaarbeurs

Dinsdag 12 tot en met zondag 17 januari 2010 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de 40e editie plaats van de Vakantiebeurs: het grootste toeristische publieksevenement ter wereld (editie 2013: klik hier). Dinsdag 13 januari is een vakdag voor de reisbranche en de pers. Thema dit jaar is: ‘Meet the Locals’: op de beurs zijn mensen van over de hele wereld te vinden, locals die speciaal voor de beurs zijn overgevlogen. Een speciale ‘Meet the Locals route’ wijst de weg. De organisatie van de Vakantiebeurs verwacht dit jaar flink meer bezoekers dan de 133.000 van vorig jaar.

‘Mensen willen zich steeds beter oriënteren’, zegt projectmanager Bart Strijker. Ondanks de crisis gaan mensen toch op vakantie. De hoofdvakantie is heilig en daar wordt goed op voorbereid.’  Binnen Europa krijgt Frankrijk de meeste belangstelling, gevolgd door Italië en Spanje. Mensen blijven dichter bij huis en pakken daardoor vaker de auto. De vakantiebeurs is opgedeeld in twee delen: in hal 1 tot en met 3 staan de verre bestemmingen, Afrika, Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, Amerika, Canada, Caribische gebied en Latijns Amerika. In hal 7 tot en met 12 bestemmingen in Europa en eigen land. De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur.  Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Vakantiebeurs 2011 in de Jaarbeurs
Lees ook:De wereld is kleurrijk op de Vakantiebeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht: praktische tips
Lees ook:Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht: woensdag 11 t/m zondag 15 januari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantiebeurs 2010 in de Jaarbeurs

  1. www.kieseenuitje.nl

    Arnhem presenteert zich dit jaar anders als andere steden; als een plaats van avontuur en historie, in plaats van mooi fiets- en wandelgebied.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>