De wereld is kleurrijk op de Vakantiebeurs

Reislustigen kunnen deze week hun hart ophalen op de 39e Vakantiebeurs van woensdag 14 tot en met zaterdag 18 januari in de Utrechtse Jaarbeurs (editie 2013: klik hier). Dinsdag is een vakdag. Kredietcrisis of niet: vakantie is heilig. Thema dit jaar is Kleurrijk. In alle hallen van de Jaarbeurs kan de bezoeker zich oriënteren op de kleurrijke wereld: kleurrijke gerechten proeven, kleurrijke ervaringen opdoen met  locals (het subthema van de beurs is: ‘Meet the locals’) en kleurrijke optredens zien.

 

Extra aandacht is er dit jaar voor tripjes in Nederland. Veel mensen kiezen dit jaar naar verwachting voor vakantie in eigen land, vooral de kortere vakanties. Honderden standhouders uit 150 landen staan op de beurs en geven informatie over reisbestemmingen, maar ook over zaken als vaccinaties, reizen in gevaarlijke gebieden en klachtenservices. Zo is dit jaar voor het eerst het Europees Consumenten Centrum aanwezig. Die organisatie vraagt aandacht voor landen als Spanje en Griekenland, waar toeristen onder valse voorwendselen voor veel geld accommodaties krijgen aangesmeerd. De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur.

Lees ook:Vakantiebeurs 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home International 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:Weer minder Nederlanders op vakantie in 2014
Lees ook:Fiets –en wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>