Visserijdagen Bruinisse: donderdag 14 t/m zaterdag 16 juli

IMG_20160525_120746Donderdag 14 tot en met zaterdag 16 juli viert het Zeeuwse Bruinisse voor het 55-jarig jubileum van de Visserijdagen Bruinisse. Het dorpsfeest in het vissersplaatsje op Schouwen-Duiveland staat ieder jaar in het teken van de opening van het Mosselseizoen.  Het programma biedt voor elk wat wil, zoals de aankomst van Miss Visserij. braderie, optredens, kermis en vuurwerk. Op het Havenplateau worden iedere dag verse mosselen gekookt en uitgeserveerd.  In de dorpsstraten staat een gezellige braderie en kermis.

Zie ook: VIStival Den Oever

Donderdag 14.00 uur komt Miss Visserij om 14.00 uur aan op het Havenplateau. begint de braderie in de Nieuwstraat en opent de kermis in het dorpscentrum. Het Havenplateau is vanaf 19.00 uur het decor voor de Kinderplaybackshow en vanaf 21.00 uur voor de ‘Flugelized Party’. Vrijdag en zaterdag is er naast braderie en kermis opent een Foodfestival op het Havenplateau en is er ‘s avonds muzikaal vertier. Het Havenplateau is vrijdagavond het domein van ‘The best of 55 jaar Visserijdagen’ vanaf 21.00 uur. Zaterdag begint om 10.30 uur de 18e Bruse Palingrookwedstrijd. Om 11.30 uur begint voor de negende keer de sloeproeiwedstrijd en om 13.30 uur kan iedereen inschepen op boten in de haven voor de Vlootschouw van de Bruse mosselboten over de Oosterschelde, die om 14.00 uur begint. De Visserijdagen worden zaterdag afgesloten met het ‘Fantastisch Vuurwerkspeltakel’.

Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2011
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2010
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen en Mosselrace Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>