Visserijdagen Bruinisse 2015

Donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli beleeft het Zeeuwse Bruinisse de Visserijdagen Bruinisse (2016: klik hier). Het jaarlijkse Mosselfeest in het vissersplaatsje op Schouwen-Duiveland biedt een programma met voor elk wat wils in de dorpskern, bij de haven en op het water. Op het Havenplateau worden iedere dag verse mosselen gekookt en uitgeserveerd.  In de dorpsstraten staat een gezellige braderie en kermis.

De eerste dag is er vooral veel voor kinderen te beleven, met onder meer de Kinderplaybackshow, maar ook zaterdag en zondag is er volop kindervertier. Zaterdag begint om 10.00 uur de 17e Bruse Palingrookwedstrijd. Om 11.30 uur geeft Miss Visserij het startschot voor de 8e Bruse Mosselrace, een sloeproeirace. Om 13.30 uur kan iedereen inschepen op mosselboten in de haven voor de Vlootschouw van de Bruse mosselboten over de Oosterschelde, die om 14.00 uur begint. De dag wordt afgesloten met het ‘Fantastisch Vuurwerkspeltakel’.

Lees ook:Visserijdagen en Mosselrace Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse: donderdag 14 t/m zaterdag 16 juli
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2012
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2011
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>