Visserijdagen Bruinisse

Donderdag 16 tot en met zondag 19 juli 2009 vindt de 48e editie plaats van de Visserijdagen Bruinisse (editie 2013: klik hier). Een feesttent op het Havenplateau,  creativiteitsmarkt, braderie, standwerkerconcours, vuurwerk en muzikaal vertier op het Havenplateau en in horecazaken ontbreken niet in het Zeeuwse vissersdorp. Donderdag arriveert Miss Visserij per mosselboot in de haven, opent de burgemeester de Visserijdagen 2009 en starten de Creamarkt, kermis en kinderactiviteiten. Vrijdag begint de tweedaagse braderie met standwerkerconcours en vindt de wedstrijd palingroken plaats. Zaterdag staan de sloepenrace over de Oosterschelde, een bedrijven-presentatie en vuurwerk op het programma.  

 

Donderdag kunnen de kinderen vanaf 16.30 uur gratis aanschuiven in de feesttent bij het Friet-met-Worst-Festijn. Vrijdag begint de braderie in de binnenstad en vindt op het Havenplateau de 11e Bruse Palingrook wedstrijd plaats. Om 21.00 uur start in de feesttent een daverende show van de Blues Brothers Tribute band. De toegang is gratis. Zaterdag opent Miss Visserij om 10.00 uur de maritieme bedrijvenpresentatie op het Havenplateau en om 11.30 uur geeft ze het startschot voor de 2e Bruse Mosselrace, waarbij zo’n 25 sloepen over de Oosterschelde varen. Op een grote halfpipe op het Havenplateau zijn interactieve skate shows en om 14.00 uur begint de vlootshow in de haven. Tot slot is er om 22.45 uur een groot afsluitend vuurwerk. Vrijdag en zaterdag is de dorpskern zo goed als afgesloten voor het verkeer, maar er is parkeergelegenheid in de omgeving.

Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2011
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2010
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse: donderdag 14 t/m zaterdag 16 juli
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2012
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>