Animal Event Hilvarenbeek

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei (Moederdag) vindt op het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek Animal Event plaats, ‘het leukste dierenevenement van Nederland’. In een groot promodorp zijn de meest uiteenlopende huisdieren te bewonderen en specialisten kunnen alles vertellen over honden, katten, konijnen, knaagdieren, (roof)vogels, reptielen, vissen, boerderijdieren en paarden.

Naast uitgebreide informatie over training, voeding en verzorging kun je de dieren kunstjes aanleren. De hele dag geven dieren met hun baasjes in meerdere showpistes demonstraties en shows. Er is onder meer een gezondheidsplein, een wedstrijdpiste, een hondenpiste, een workshop piste, een boerderij piste, een hondenspeelplaats en een kinderdorp, De deuren zijn geopend van 10 tot 17 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Animal Event Beekse Bergen: beestachtig leuk voor jong en oud
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte 2011
Lees ook:Wintercircus toert door het land
Lees ook:Activiteiten op Dierendag 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>