Delta Lloyd North Sea Regatta 2014 voor kust Scheveningen

LOGO-DELTALLOYD-NORTHSEA.eps [Geconverteerd]Vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni vindt voor de kust van Scheveningen de jaarlijkse Delta Lloyd North Sea Regatta, het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust (2015: klik hier). Het evenement begon 27 mei traditiegetrouw met de Vuurschepenrace van Scheveningen naar Harwich en vrijdag 30 mei terug. Tijdens het Pinksterweekend vinden de races plaats op vijf wedstrijdbanen op de zee voor Scheveningen, waaronder drie NK’s. Het Nederlandse Team Brunel dat meedoet aan de Volvo Ocean Race, verschijnt ook aan de start. In juni 2015 maakte deze race een pistop in Den Haag.

De races beginnen vrijdag om 12.55 uur , de andere dagen om 10.25 uur. Maandag eindigt de Ragatta met rond 17.00 uur de prijsuitreiking. Ook vanaf het strand beoefenen deelnemers watersporten, zoals kiten, kitesurfen en golfsurfen. Op de wal presenteren topkoks en restaurants hun kookkunsten tijdens de tweede editie van North Sea Kitchen, een culinaire festijn in de Scheveningse haven. Het programma van North Sea Kitchen begint iedere dag om 14.30 uur. Naast lekker eten en drinken is er een gevarieerd muziekprogramma en kindervertier en op een groot scherm is het WK Hockey te volgen, dat tot en met 15 juni in Den Haag wordt gehouden.

Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2015 Scheveningen
Lees ook:North Sea Regatta Scheveningen 2013
Lees ook:Vuurschepenrace en North Sea race
Lees ook:North Sea Regatta 2012
Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>