Vuurschepenrace en North Sea race

De Delta Lloyd North Sea Regatta begint van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 mei 2009 met de traditionele Vuurschepenrace over 110 zeemijlen van Scheveningen naar Harwich (2013: klik hier). De race is voor de IRC en ORC vloot: dat zijn handicapsystemen er om verschillende typen jachten zo eerlijk mogelijk wedstrijden te laten varen. Na een rustdag vaart de race op 22 mei de North Sea race, terug naar Scheveningen.

 

De Vuurschepenrace is de aanloop naar de Delta Lloyd North Sea Regatta: baanwedstrijden voor de kust van Scheveningen van vrijdag 29 mei tot en met Pinkstermaandag 1 juni 2009. Met ruim 40 klassen verdeeld over 5 banen en meer dan 3000 zeilers is de regatta groter dan ooit. Delta Lloyd is de komende vier jaar de nieuwe hoofdsponsor van het evenement. Het groengeel van de vorige sponsor ABN-AMRO Bank maakt plaats voor fris blauw en rood.

Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta
Lees ook:North Sea Regatta 2012
Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2015 Scheveningen
Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2010
Lees ook:North Sea Regatta Scheveningen 2013

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vuurschepenrace en North Sea race

  1. Pingback: Delta Lloyd North Sea Regatta | Eropuit

  2. Eveline Soede

    Geweldige ervaring om een zoon, die als bemaning op de Gems NED 6958 meevaart zo uit te kunnen zwaaien vanaf het startschip Estella.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>