Delta Lloyd North Sea Regatta 2015 Scheveningen

LOGO-DELTALLOYD-NORTHSEA.eps [Geconverteerd]Vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei vindt voor de kust van Scheveningen de 70e editie plaats van de Delta Lloyd North Sea Regatta, het grootste zeilevenement voor de Nederlandse kust (2016: klik hier). Zoals altijd begon het evenement op 12 mei met de Vuurschepenrace van Scheveningen naar Harwich en vrijdag 15 mei terug. Tijdens het Pinksterweekend vinden de races plaats op wedstrijdbanen op de Noordzee voor Scheveningen.

Met zes kampioenschappen op zee en zo’n 1500 zeilers belooft het een spektakel te worden. Iedere dag wordt afgesloten met muzikaal vertier. Maandag eindigt de Regatta met aan het eind van de middag de prijsuitreiking. Ook op het Scheveningse strand te vinden: kiten, kitesurfen en golfsurfen. Wheely Good Food zorgt deze vier dagen voor de inwendige mens.

Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2014 voor kust Scheveningen
Lees ook:North Sea Regatta Scheveningen 2013
Lees ook:Delta Lloyd North Sea Regatta 2010
Lees ook:Dinsdag 3 mei: North Sea Regatta 2016 begint met de Vuurschepenrace
Lees ook:North Sea Regatta 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>