Karperbeurs Carp 2010 in Zwolle

Zaterdag 6 en zondag 7 februari vindt in de IJsselhallen in Zwolle de grootste karperbeurs van Europa plaats: Carp 2010 (editie 2013: klik hier).  Karpervissen is  razend populair: uit cijfers van Sportvisserij Nederland blijkt dat ons land zo’n 250.000 karpervissers telt. Thema dit jaar  is nachtvissen: het is een langgekoesterde wens om dat ook buiten de zomermaanden te mogen doen.

 

Alleen in Groningen en Drenthe en bij de Federatie Oost-Nederland is het nachtvissen inmiddels uitgebreid. In alle federatiewateren en op circa 95 procent van alle wateren in beide provincies het hele jaar door ’s nachts gevist worden. Bij de andere zes Federaties is tot nu toe zo goed als niks gebeurd, ondanks aandringen van de Karper Studiegroep Nederland (KSN). De KSN zal dit thema breed uitdragen op de beurs in Zwolle en de vissers uitdrukkelijk vragen om dit onderwerp bij hun hengelsportvereniging aan te kaarten. De deuren staan open zaterdag van 9.00 tot 17.00 en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang kost € 10,=; kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn uitsluitend aan de deur te koop.

Lees ook:Lego World in Zwolle
Lees ook:Carp Zwolle 2012
Lees ook:Carp Zwolle 2011
Lees ook:Carp Zwolle 2016: Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Dierenpret in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>