Carp Zwolle 2012

Zaterdag 4 en zondag 5 februari 2012 zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van de 18e editie van Carp Zwolle, de grootste jaarlijkse karperbeurs van Europa (2013: klik hier). De beurs is uitsluitend voor de karper visserij. Karpervissen is populair: twee jaar geleden bleek uit cijfers van Sportvisserij Nederland dat er in ons land zo’n 250.000 karpervissers zijn.

 

Carp Zwolle is een internationaal evenement met bedrijven uit eigen land, maar ook uit Schotland, Engeland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Er zijn stands van alle grote fabrieken en leveranciers van benodigdheden voor karpervissen, aas, kleding en accessoires. Daarnaast zijn topvissers aanwezig om de kneepjes van het vak te leren. In het Carp Zwolle Theater komen gastsprekers vertellen hoe en waar zijn vissen. Er zijn demonstraties op verschillende stands en er is een ‘Voerboot vijver’ met verschillende op afstand bestuurbare voerboten. De deuren staan open zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang kost 10 euro, alleen aan de kassa (contant) te koop.

Lees ook:Carp Zwolle 2013
Lees ook:Carp Zwolle in IJsselhallen
Lees ook:Carp Zwolle 2016: Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:CARP Zwolle – Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen
Lees ook:Carp Zwolle 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>