Carp Zwolle 2011

Zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011 vindt in de IJsselhallen in Zwolle de 17e editie plaats van Carp Zwolle, de grootste jaarlijkse karperbeurs van Europa (2013: klik hier). Op een oppervlakte van 10.000 m2 is alles op het gebied van karpervissen te vinden: groothandels, winkels, visreizen, fabrikanten, tijdschriften en studiegroepen.

 

Specialisten uit binnen –en buitenland kunnen adviseren over allerlei zaken die komen kijken bij het vissen op karpers. Europa’s beste karpervissers geven demonstraties, er zijn dialezingen en in de ‘Doen en Leren ruimte’ kan iedereen zien hoe experts op kanjers vissen. Karpervissen is ongekend populair: uit cijfers van Sportvisserij Nederland bleek vorig jaar dat er in ons land zo’n 250.000 karpervissers zijn, waaronder veel jongeren. De deuren staan open zaterdag van 9.00 tot 17.00 en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang kost € 10,=; kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn uitsluitend aan de kassa te koop.

Lees ook:Carp Zwolle 2013
Lees ook:Carp Zwolle 2012
Lees ook:Karperbeurs Carp 2010 in Zwolle
Lees ook:Carp Zwolle in IJsselhallen
Lees ook:Carp Zwolle 2016: Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>