Opening lippenberenverblijf woensdag 24 augustus in Safaripark Beekse Bergen

downloadOp woensdag 24 augustus opent Safaripark Beekse Bergen een nieuw verblijf voor haar drie lippenberen. Het park heeft het voormalige verblijf van de Maleise beren aangepast om er de lippenberen te kunnen huisvesten. Door de aanpassingen kunnen er ook steppevosjes worden gehouden (bron: persbericht).

Safaripark Beekse Bergen wilde een verblijf voor de lippenberen maken dat ze meer zou prikkelen en waar de dieren dus ook zichtbaarder zouden zijn. Daarom is een spannend verblijf ontworpen voor zowel bezoekers als beren. Nieuw is de loopbrug, die dwars over het verblijf loopt en de dapperen onder de bezoekers net boven de beren laat wandelen. Er zit zelfs een voerautomaat verwerkt in de brug om de beren te stimuleren op zoek te blijven gaan naar voedsel.

Ranger Rick, een van de vloggers van Safaripark Beekse Bergen, wordt voor de komende Safari Report geassisteerd door een Mini Safari Reporter. Mees Suijkerbuijk had de meest originele inzending naar aanleiding van de oproep op Facebook en mag nog voor de officiële opening als eerste bezoeker over de brug lopen en hiervan opnames maken. Het Safari Report zal volgende week online te zien zijn.

Lees ook:Libéma realiseert met Safari Resort Beekse Bergen unieke vakantiebestemming in Nederland
Lees ook:ZooSite-Awards voor Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk
Lees ook:Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Dieren Safaripark Beekse Bergen houden hoofd koel
Lees ook:Safaripark Beekse Bergen: pasgeboren vijfling jachtluipaardjes voor het eerst naar buiten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>