Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen

downloadNiemand weet wat er in Safaripark Beekse Bergen gebeurt als de poort ’s avonds op slot gaat. Deze winter wordt dat geheim onthuld. Wie ‘Het Geheim van de Beekse Bergen’ wil ontrafelen, brengt in de periode van vrijdag 4 december tot en met 17 januari een bezoek aan het park in Hilvarenbeek. Als de stekker in het stopcontact gaat, valt er een magische gloed over het Safaripark: dan presenteren Beekse Bergen en China Light ‘Africa by Light’ (bron: persbericht).

Safaripark Beekse Bergen verandert tijdens ‘Africa by Light’ in een feeëriek verlicht wandeldomein dankzij de vele tientallen metershoge lichtobjecten die staan opgesteld langs de wandelsafari en allemaal raken aan het parkthema: ‘Afrika, gevaarlijk dichtbij’. Tijdens de wandelroute door het park worden bezoekers steeds weer verrast met een nieuw object. Het grote genieten begint al bij de prachtig verlichte en aangeklede entree en gaat verder langs imposante led-neushoorns en olifanten, tot voorbij goudkleurige leeuwen, oplichtende zebra’s en jachtluipaarden, vogels met fluorescerende verenkleden en ga zo maar door. Daarnaast is er dagelijks entertainment binnen het thema ‘Afrika’.

Het safaripark is voor ‘Africa by Light’ van 4 december tot en met 17 januari geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Overdag is het park te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. ’s Avonds gaan de dieren zoals gewoonlijk naar hun binnen- en nachtverblijven en krijgt ‘Africa by Light’ ruim baan. Safaripark Beekse Bergen werkt voor ‘Africa by Light’ samen met China Light. Zij waren al eerder – en met veel succes – te gast in Europa. Eerder waren er nog niet eerder zoveel lichtobjecten te bewonderen en ook het exclusieve Afrika-thema is uniek in de geschiedenis van China Light; Het event ‘zal bezoekers dan ook een onvergetelijke ‘glow-in-the-dark’-safaribelevenis bezorgen’, aldus Niels de Wildt van de Beekse Bergen.

 

Lees ook:Safaripark Beekse Bergen: ‘Africa by Light’ wordt kilometer langer
Lees ook:Africa by Light trekt veel bekijks – komend weekeinde laatste kans in Safaripark
Lees ook:Safaripark Beekse Bergen: pasgeboren vijfling jachtluipaardjes voor het eerst naar buiten!
Lees ook:Opening lippenberenverblijf woensdag 24 augustus in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:ZooSite-Awards voor Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>