Zaterdag 17 oktober begint Dutch Design Week 2015 in Eindhoven

IMG_20160918_115126Zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober beleeft Eindhoven de 14e editie van de Dutch Design Week (2016: klik hier). Negen dagen staat de lichtstad internationaal op de kaart met meer dan 450 evenementen op designgebied en biedt DDW op zo’n honderd locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2400 designers. Thema dit jaar is ‘What If’, een knipoog naar de verbeeldingskracht van ontwerpers.

Wat in 1998 begon als de Dag van het Ontwerp, groeide in korte tijd uit tot het grootste designevenement van het land, met een uitstraling tot ver over de grens. Naast exposities zijn er demonstraties, lezingen, workshops, seminars, culinair genieten en feesten. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de Ontdekfabriek, met het thema ‘Iedereen aan tafel’. Nieuw dit jaar is DDW Music, met live muziek op verschillende locaties, en de Closing Party op zaterdag 24 oktober in de Effenaar. Het Van Abbe Museum haakt dit jaar in met de tentoonstelling ‘DDW Thing Nothing’ en het Beursgebouw van 21 tot en met 25 oktober met de nieuwe Inter National Design Expo. De stad is ‘opgedeeld’ in drie gebieden: Strijp Area (met als toplocatie het Klokgebouw), Central Area en East Area.

Lees ook:Dutch Design Week 2014 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2017 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week Eindhoven: zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober
Lees ook:Dutch Design Week 2013 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2012 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>