Dutch Design Week 2014 in Eindhoven

IMG_20160918_115126Zaterdag 18 tot en met zondag 26 oktober is Eindhoven de designhoofdstad van Europa, tijdens de 13e editie plaats van de Dutch Design Week (2015: klik hier. Negen dagen staat de lichtstad internationaal op de kaart met design in al haar facetten, op 80 locaties en met ook dit jaar naar verwachting zo’n 250.000 bezoekers. Thema dit jaar is ‘UP’, een thema dat ‘de koers aangeeft, maar ruimte laat voor eigen interpretatie en invulling’.

Wat in 1998 begon als de Dag van het Ontwerp in 1998, groeide in korte tijd uit tot het grootste designevenement van het land, met een uitstraling tot ver over de grens. De DDW biedt design in alle variëteiten, soorten en maten. Naast exposities zijn er lezingen, workshops, seminars, culinair genieten en feesten. Het Van Abbe Museum haakt dit jaar in met de tentoonstelling ‘DDW Self Nonsense’. De stad is ‘opgedeeld’ in drie gebieden: Strijp Area (met als toplocatie het Klokgebouw op Strijp-S), Central Area en East Area. De meeste evenementen zijn gratis, maar voor sommige activiteiten moet entree worden betaald.

Lees ook:Dutch Design Week 2013 in Eindhoven
Lees ook:Zaterdag 17 oktober begint Dutch Design Week 2015 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2012 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2017 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week Eindhoven: zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>