Top 2000 in Concert in Ahoy Rotterdam

IMG_20160609_134710Dinsdag 16 december is Sportpaleis Ahoy Rotterdam het domein van Top 2000 in Concert. Het Top 2000 feest is traditioneel rond middernacht op oudejaarsavond op NPO 3 de muzikale afsluiting van het jaar, waar artiesten een Top 2000 hit en een eigen nummer zingen en het publiek meezingt. Na het concert draaien Radio 2 dj’s voor alle bezoekers op de afterparty. Een feestelijke outfit ‘wordt zeer op prijs gesteld’, meldt de organisatie. Tickets: zie website.

Artiesten zijn onder meer Nick & Simon, Ilse DeLange, Miss Montreal, Lee Towers en Gers Pardoel. De deuren gaan om 19.15 uur open, het concert begint om 20.30 uur. De Radio 2 Top 2000 is het grootste radio- en muziekevenement van Nederland eb wordt ieder jaar samengesteld door het publiek. De Top 2000 trekt jaarlijks 11 miljoen mensen via radio, tv en internet en wordt uitgezonden van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsavond op Radio 2. Volgens de luisteraars is de Top 2000 ‘een vaste waarde bij de beleving van de feestdagen’.

Lees ook:Ilse en Waylon even ‘herenigd’ op Tuckerville Enschede
Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy
Lees ook:Ahoy Rotterdam: Nacht van Oranje en Samen voor Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>