Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy


IMG_20160518_132238Ook dit jaar opent de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren in Sportpaleis
Ahoy Rotterdam: tijdens de 16e editie van Vrienden van Amstel LIVE! van donderdag 16 tot en met zondag 19 en woensdag 22 tot en met zaterdag 25 januari (2015: klik hier). Meer dan honderdduizend vrienden komen jaarlijks in januari samen voor een mega muziekfeest. Het puikje van de Nederlandse popwereld komt naar het Sportpaleis. Deze editie komen in ieder geval Nick & Simon, Miss Montreal, Guus Meeuwis, The Opposites, Xander de Buisonjé, Golden Earring, Racoon, Handsome Poets en Gers Pardoel.

Maar een aantal artiesten blijven tot het laatste moment een verrassing. De artiesten brengen muziek van hun eigen Helden. Donderdag 16 januari opent de grootste kroeg van Nederland haar deuren voor de honderdste keer. Er zijn nog enkele arrangementen te koop en klanten van Jumbo en C1000 maken kan op de laatste kaarten bij de aankoop van een krat Amstel bier. Het festijn is ook dit keer compleet uitverkocht, nog niet eerder was de concertreeks zo snel uitverkocht. Wie achter het net visten: er worden altijd tv-opnames gemaakt. die op een later tijdstip worden uitgezonden. Het programma begon in 1998 onder de naam ‘De Heeren van Amstel’ in het gelijknamige bruine café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. Met de komst van dames op het podium werd de naam veranderd in vrienden van Amstel LIVE. De deuren gaan om 18.30 uur open; het concert begint om 20.15 uur.

Zie ook: Guus Meeuwis lanceert nieuwe schoolmusical

Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! 2015 in Ahoy – dit jaar ‘net even anders’
Lees ook:Twintigste Vrienden van Amstel in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>