Vrienden van Amstel Live! 2015 in Ahoy – dit jaar ‘net even anders’

IMG_20160609_134710Ook dit jaar opent de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren in Sportpaleis Ahoy Rotterdam, voor de 17e editie van Vrienden van Amstel LIVE!. Van donderdag 22 tot en met maandag 26 en woensdag 28 tot en met zaterdag 31 januari komen zo’n 125.000 vrienden naar het mega muziekfeest (teaser: klik hier). Zanger Xander de Buisonjé noemt deze editie ‘verrassend‘: alle shows zijn ruim van tevoren uitverkocht, de line-up is geheim en er is een nieuw decor. Er zijn geen namen van artiesten uitgelekt ‘en dat is wel heel vet’, aldus De Buisonjé, die al jarenlang het muziekfestijn presenteert. Wel verklapte hij dat hij twee duetten zal zingen en dat er ‘een verrassend nieuw onderdeel’ komt.

Zie ook: Internationaal Rotterdam Film Festival

Donderdag opent ‘de grootste kroeg van Nederland’ haar deuren. Er komen negen shows, één meer dan vorig jaar. Niet eerder waren alle voorstellingen uitverkocht, zonder dat het programma bekend was gemaakt. De Buisonjé: ‘Het concept is zo ijzersterk dat het niet uitmaakt dat nog geen artiest bekend is. Mensen weten dat ze in ieder geval een fantastische show krijgen.’ Het puikje van de Nederlandse popwereld komt er altijd voor naar het Sportpaleis en brengt muziek van hun eigen idolen. Wie achter het net visten: er worden in de regel altijd wel tv-opnames gemaakt die op een later tijdstip worden uitgezonden. Het programma begon in 1998 onder de naam ‘De Heeren van Amstel’ in het gelijknamige bruine café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. Met de komst van dames op het podium werd de naam veranderd in vrienden van Amstel LIVE. De deuren gaan om 18.30 uur open; het concert begint om 20.15 uur.

Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2012 In Ahoy
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>