Vrienden van Amstel LIVE! 2012 In Ahoy

Ook dit jaar opent de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren in Sportpaleis Ahoy Rotterdam (2013: klik hier): tijdens de 14e editie van Vrienden van Amstel LIVE! van vrijdag 20 tot en met zondag 22 en woensdag 25 tot en met zaterdag 28 januari 2012. Bijna honderdduizend vrienden komen jaarlijks in januari samen voor een mega muziekfeest. Het puikje van de Nederlandse popwereld komt naar het Sportpaleis. Deze editie komen: Kane, Rowwen Heze, Jurk!, De Dijk, Jan Smit, Barry Hay, Waylon, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen.

 

Het festijn is steevast uitverkocht: ook al voegde de organisatie er vanwege de grote toeloop twee avonden aan toe, alle tickets waren twee maanden geleden verkocht. Wie achter het net visten: er worden altijd tv-opnames gemaakt. die op een later tijdstip worden uitgezonden. Het programma begon in 1998 onder de naam ‘De Heeren van Amstel’ in het gelijknamige bruine café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. Met de komst van dames op het podium werd de naam veranderd in vrienden van Amstel LIVE. Net als vorige jaren fungeert Xander de Buisonjé als gastheer. De formule van de ‘Vrienden van Amstel LIFE!’ is al jaren een begrip: artiesten van eigen bodem spelen elkaars hits. De deuren gaan om 18.30 uur open; het concert begint om 20.15 uur.

Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! 2015 in Ahoy – dit jaar ‘net even anders’
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>