SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest in Amsterdam

Het Staatsloterij Oudejaarsfeest op mandag 31 december 2012 vindt dit jaar niet plaats op het Museumplein in Amsterdam, maar op het Oosterdok (2013/14: klik hier). Het Scheepvaartmuseum, NEMO en het VOC-schip De Amsterdam vormen het decor voor het grootste aftelmoment van Nederland. Om 23.15 uur begint het programma met een terugblik op 2012 en vooruitkijken naar 2013. Het nieuwe jaar  wordt ingeluid met een spectaculaire  show en groots vuurwerk, vanaf 23.30 uur rechtstreeks te volgen op SBS 6.

Het evenement is gratis toegankelijk en vindt voor de zesde keer plaats. Het aftellen naar 2013 gaat gekaard met een grootse vuurwerkshow; daarnaast moeten twee 12 meter grote poppen elkaar de grootste Nieuwjaarskus geven.   toorzender zou de te verwachten wind en regen kunnen zijn. Een ander hoogtepunt is de trekkingsuitslag van de Oudejaarsloterij. De hoofdprijs staat net als vorig jaar op 30 miljoen euro belastingvrij. Het Staatsloterijfeest is 31 december live te zien onder het motto ‘samen aftellen’, vanaf 23.30 uur live te zien op SBS 6 (na de show van Tineke Schouten).

Lees ook:SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest 2011
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij rond Oud en Nieuw
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Carnaval 2017 start met veel regen en wind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>