SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest 2011

Zaterdag 31 december 2011 vindt het Staatsloterij Oudejaarsfeest plaats op het Museumplein in Amsterdam (2012: klik hier). SBS 6 zendt dit jaar wederom het grootste Oud- en Nieuwfeest van Nederland rechtstreeks uit. Het evenement is gratis toegankelijk en vindt voor de vijfde keer plaats op Oudejaar. Het Amsterdamse stadsvervoer houdt er tegen 20.00 uur mee op; nachtbusse nbeginnen weer vanaf 01.30 uur te rijden.

Hoofdact is VanVelzen; ook Miss Montreal en dj Silvan Stoet komen. Hoogtepunt van de avond is de trekkingsuitslag van de Oudejaarsloterij. De grootste hoofdprijs uit de Nederlandse loterijgeschiedenis van 30 miljoen euro netto wordt dan verloot. Het Staatsloterijfeest is 31 december live te zien met als titel ‘Nederland telt af! vanaf 22.30 uur op SBS 6 en wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Viktor Brand.

Lees ook:SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest in Amsterdam
Lees ook:SBS6 Staatsloterij Oudejaarfeest
Lees ook:Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Jackpot Staatsloterij moet op 10 mei vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>