Superprijzen bij Staatsloterij en Postcodeloterij op Oud & Nieuw

113x118x1EURO_VZ.jpg.pagespeed.ic_.i1gNwONZts1Rond Oud en Nieuw pakken de Staatsloterii en de Postcodeloterij groot uit (2014: klik hier). Bij beide loterijen zijn aan het begin van het nieuwe jaar superprijzen te winnen, waarmee je een leven lang eropuit kunt trekken. De Staatsloterij organiseert sinds 1992 op 31 december de Oudejaarstrekking: de grootste prijzenloterij van Nederland, tijdens het SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest.

In het begin was het feest op de Dam, tot de toeloop zo groot werd, dat het plein uit haar voegen barstte en het feest uitweek naar het Museumplein. Vorig jaar verhuisde het festijn naar het Oosterdok naast het Scheepvaartmuseum en begint om 23.00 uur met een meezingfestijn. Om middernacht is er een groter vuurwerkshow, vanaf 23.30 uur live bij SBS6 op tv te zien. Bij de Nationale Postcodeloterij valt op nieuwjaarsdag de Postcodekanjer van € 48,9 miljoen die wordt verdeeld over zeven postcodes. De bekendmaking van de winnende postcodes is 1 januari op RTL4. Ook deze loterij hoort tot de grootste gokfestijnen van Nederland.

Geen prijs gewonnen (of wel)? Dan nu naar de traditionele kerstboomverbrandingen. Afgedankte bomen zijn vaak een lootje waard. Of kijk vrijdagnacht naar het noorden: dan zijn er (bij heldere hemel) veel vallende sterren te zien.

Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij rond Oud en Nieuw
Lees ook:Superprijzen rond oud en nieuw bij Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen loterijen rond jaarwisseling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>