Superprijzen rond oud en nieuw bij Staatsloterij en Postcodeloterij

Rond Oud en Nieuw pakken de Staatsloterii en de Postcodeloterij groot uit. Dan zijn er superprijzen te winnen, waarmee je voor de rest van je leven eropuit kunt trekken. De Staatsloterij organiseert sinds 1992 op 31 december de Oudejaarstrekking: de grootste prijzenloterij van Nederland, dit jaar met een superprijs van € 30 miljoen. De winnende nummers worden bekendgemaakt tijdens het SBS 6 Staatsloterij Oudejaarsfeest, vanaf 23.00 uur live op tv te zien bij SBS 6.

Zie ook: Nieuwjaarsduiken

Ooit vond het feest op de Dam in Amsterdam plaats, verhuisde naar het Museumplein, daarna naar het Oosterdok en dit jaar is gekozen voor de Hofvijver in Den Haag. Om middernacht is er een groter vuurwerkshow, live bij SBS 6 op tv te zien. Bij de Nationale Postcodeloterij valt op nieuwjaarsdag de Postcodekanjer van € 48,9 miljoen. De bekendmaking van de winnende postcode is 1 januari om 22.00 uur op RTL 4. Ook deze loterij hoort tot de grootste gokfestijnen van Nederland. Geen prijs gewonnen (of wel)? Dan bieden de traditionele kerstboomverbrandingen per ingeleverde afgedankte kerstboom vaak één lot. Of kijk zondagochtend vroeg (4 januari) naar boven: dan zijn er (bij heldere hemel) veel ‘vallende sterren’ te zien: de meteorenzwerm Boötiden. In de volksmond heet het dat je een wens mag doen als je een ‘vallende ster’ ziet.

Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen bij Staatsloterij en Postcodeloterij op Oud & Nieuw
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij rond Oud en Nieuw
Lees ook:Superprijzen loterijen rond jaarwisseling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>