Kamper Stripspektakel

Zaterdag 15 augustus 2009 sluit 11e editie van het Kamper Stripspektakel de Kamper Ui(t)-dagen af (editie 2011: klik hier). De beurs is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur op de Oudestraat en het Van Heutzplein in Kampen. Naast 100 kramen met tijdschriften, curiosa, films, video’s en fanclubs is er veel meer: circa 50 signerende tekenaars, exposities, poppenkast en live muziek. Als afsluiting begint om 22.30 uur vuurwerk op de IJssel, dat goed te zien is vanaf de IJsselkade en de Stadsbrug.

Het eerste Kamper Stripspektakel ging heel bescheiden van start als onderdeeltje van de Kamper Ui(t)-dag braderie op het binnenpleintje van de plaatselijke Kunstacademie. Die is intussen vertrokken uit Kampen, maar het Stripspektakel bleef bestaan en groeide in de afgelopen tien jaar uit tot een van de grootste stripfestijnen van Nederland.

Lees ook:Kamper Stripspektakel 2011
Lees ook:Kamper Stripspektakel
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2011
Lees ook:Kamper Kadefestival – vrijdag 9 en zaterdag 10 september
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>