Kamper Stripspektakel 2011

Zaterdag 20 augustus 2011 vindt in kampen de 13e editie plaats van  het Kamper Stripspektakel, een gratis toegankelijke stripbeurs. Thema dit jaar is ‘ongelukkig’, vanwege de dertiende editie. Van 10.00 tot 17.00 uur staan op de Oudestraat en het Van Heutzplein circa 80 kramen met alles op het gebied van strips en komen zo’n 50 tekenaars en scenarioschrijvers in de Hanzestad signeren.

 

Daarnaast is er live muziek en zijn er prijzen te winnen door deel te nemen aan de speurtocht ‘Geluk bij een ongeluk’. Vorige edities was er als afsluiting vuurwerk op de IJssel, maar dit jaar staat daarover niets vermeld. Het eerste Kamper Stripspektakel was een bescheiden onderdeeltje van de Kamper Ui(t)-dag braderie op het binnenpleintje van de plaatselijke Kunstacademie. Die is intussen vertrokken uit Kampen, maar het Stripspektakel bleef bestaan en groeide in de afgelopen jaren uit tot een van de grootste stripfestijnen van Nederland.

Lees ook:Kamper Stripspektakel
Lees ook:Kamper Stripspektakel
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2011
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2014
Lees ook:Kamper Kadefestival – vrijdag 9 en zaterdag 10 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>