Ruilen in de Mediamatic Fabriek Amsterdam

Dit najaar is Mediamatic Fabriek een arena waar ideeën, dingen en diensten tegen elkaar worden geruild: van 21 oktober 2012 tot en met 6 januari 2013 tijdens de tentoonstelling ‘Ruilen’. Massages, boeken, Noorse truien, zelfportretten, speelgoed, kleding, zaden, muziek, eten, reparaties, huizen: het kan allemaal worden geruild. ‘Ruilen’ is een tentoonstelling in Mediamatic Fabriek waarbij bezoekers uiteenlopende goederen, oude spullen, diensten en talenten kunnen komen ruilen (bron: persbericht).

 

Heb je schoenen die niet lekker zitten? Speelgoed waar je te groot voor bent? Een enkele sok die een maatje zoekt? Of ruil je liever een dienst, zoals een massage? En wat dacht je van het knippen of krijgen van een nieuw kapsel? Daarnaast is er werk van kunstenaars te zien die het ruilen beoefenen, bevragen en verhalen. Elke zondag wordt in het kader van ‘Ruilen’ een evenement georganiseerd met wekelijks een ander thema. Op 4 november zal er een zadenruil plaatsvinden, en een ruil voor ongewenste Sinterklaas cadeaus staat ook in de planning. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 14.00 tot 19.00. Entree: 5 euro (vier weken geldig), kinderen half geld, leden gratis. Entree in ruil voor een taak is ook mogelijk.Mediamedic Fabriek bevindt zich in de Van Gendthallen, VOC-Kade 10, Oostenburgereiland, Amsterdam. ‘Ruilen’ is tevens een online platform voor vraag en aanbod.

Lees ook:Kinderen redden met Professor Plons pakjesavond in Maritiem Museum Rotterdam
Lees ook:Speelgoedactie Sinterklaas Alphen aan den Rijn gaat weer van start.
Lees ook:Kweken, brouwen, pissen en bouwen bij Bio Me
Lees ook:Officiële intocht Sinterklaas 2011 in Dordrecht
Lees ook:Opening El HEMA in de Beurs van Berlage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>