Horecabeurs Goes 2011

IMG_20160518_132714Van maandag 28 februari tot en met woensdag 2 maart 2011 vindt in de Zeelandhallen in Goes de 48e editie van de Horecabeurs plaats (voorheen de Zeeuwse Horeca Beurs): al jaren de toonaangevende vakbeurs voor de horecaondernemers in Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar komen duizenden bezoekers uit Zeeland, Brabant en Vlaanderen hierheen. Alles draait om gastronomisch genieten; de veelzijdige beurs is verdeeld over meerdere pleinen. Horecaondernemers geven tips en trucs over producten en diensten en duizenden branchegenoten kunnen met elkaar hun vakkennis delen.

Er zijn kookdemonstraties, onder andere van televisiekoks Pierre Wind en Rudolph van Veen, maar ook door Leon Vermaire van het driesterren restaurant Oud-Sluis en Jan van Liere van het tweesterren restaurant Inter Scales. Er is een Bierboulevard, een Delicatessenplein en er zijn kookwedstrijden. Scholen en professionals strijden maandag om de Zilveren Mossel Trofee en dinsdag om de Zilveren Oester Trofee. Het Nederlandse internationale toptalent Richard Ekkebus, chef-kok in Hongkong, neemt plaats in de vakjury voor de Zilveren Oester 2011. De beurs steunt ieder jaar een goed doel: dit jaar is dat MS Research, dat onderzoek doet naar de ziekte multiple sclerose (MS).  De beurs is geopend maandag en dinsdag van 12.00 tot 20.00 uur, woensdag van 12.00 tot 18.00 uur. Toegang is op uitnodiging.

Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2009 Goes
Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs Goes
Lees ook:Horecava 2012 in RAI Amsterdam
Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2010 Goes
Lees ook:Jubileumeditie BBB Vakbeurs in Maastricht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Horecabeurs Goes 2011

  1. Erwin

    Horecabeurs 2012 in Goes begint over 2 dagen!

    Heb er al even rond gelopen en het belooft wat moois te worden!

      /   Reply  / 
  2. Standbouw

    Veel verrassende standbouw gezien op de horecabeurs.

    Volgend jaar zijn we er weer bij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>