Woonbeurs Amsterdam 2010 – het nieuwste op woongebied

Zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober 2010 staat de 18e editie van de Woonbeurs Amsterdam in de RAI (editie 2013: klik hier). ‘Negen dagen wervelend woonadvies voor ieder budget onder één dak’, meldt het persbericht, met het nieuwste op woongebied. Op hét woonevent van en voor Nederland is  een compleet aanbod te zien van alle woonbranches. Zo zijn er de nieuwste badkamertrends: de badkamer – nieuwe stijl  is een homespa. Interieurontwerper Jan des Bouvrie presenteert zijn nieuwste collectie op de beurs.

 

Melitta demonstreert de Caffeo Lattea, een espressoapparaat dat niet alleen zelf de koffiebonen maalt, maar ook over een melkopschuimdouche beschikt die melkpoedertjes omvormt tot een opgeschuimde melklaag. Bekende woonbladen staan op de beurs met levensechte woonhuizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met ‘The House Garden’, een tuin in huiselijke sfeer met een 6 meter hoog extra large vogelhuis. De top van het audio -en video segment is op de beurs te zien. In samenwerking met ARTSTART biedt de Woonbeurs Amsterdam kunst voor in huis aan. Zeeën van Tijd is een exclusieve beeldpresentatie met gecombineerde beelden van historie en hedendaags design, gemaakt in samenwerking met het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Jonge Nederlandse designontwerpers, die in het voorjaar in Milaan hebben geëxposeerd, verzamelen zich op het platform Via Milano.

 

Het Adviesplein is dé plek op de beurs waar bezoekers met plattegronden van hun (nieuwe) huis en foto’s van hun inrichting voor deskundig en persoonlijk advies terecht kunnen. Inspirerende ontwerpers, passievolle sprekers en trendwatchers doen van zich spreken in het Woontheater. Maandag 27 september 2010 is de tweede Vakdag voor professionals. Primeur dit jaar is Woonbeurs TV: een dagelijkse uitzending vanaf de beursvloer, iedere dag te volgen op www.woonbeurs.nl. Woensdag 29 september reikt Winston Gerschtanowitz de Sanoma Woon Awards uit tijdens het 6e feestelijke woongala op de Woonbeurs; ook dit jaar zijn topmerken en grote namen genomineerd. Tickets en openingstijden: zie website.

Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Woonbeurs 2014 in de RAI Amsterdam
Lees ook:Woonbeurs RAI 2013
Lees ook:Woonbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>